PATROCINI ‘LABAIXADA 2.0’

‘Labaixada 2.0’ és un projecte dut a terme per a fomentar la participació dels tarragonins i les tarragonines, amants de les festes de Santa Tecla, i en concret de la ‘Baixada de l’Àliga’, en la creació d’una revista digital.

Davant la rellevància que han adquirit les xarxes socials, i la popularitat que també ha obtingut  la Baixada de l’Àliga any rere any a les festes de Santa Tecla, vam decidir donar forma a aquesta iniciativa, una comunitat 2.0 al voltant d’un dels actes més importants de les festes.

Mitjançant la creació de diversos concursos a les xarxes socials on som (Facebook, Twitter, Instagram i WordPress), volem convidar els usuaris a participar en aquesta iniciativa generant ells mateixos els continguts que més tard es publicaran a la revista digital (i, si fos possible, en paper).

NO  és un projecte amb finalitats econòmiques, i per tant la col·laboració que sol·licitem a les empreses són els premis dels concursos que organitzarem. A canvi, nosaltres els oferim l’oportunitat de formar part d’aquest innovador projecte mitjançant el patrocini dels concursos i  l’aparició a la revista “Labaixada 2.0”.

Fins ara tenim preparats tres concursos, però encara n’hi haurà més i també hi haurà sortejos per augmentar la participació dels internautes en la creació de contingut per a la revista. Un d’ells pot ser per a la teva empresa.

Fins ara ja han confiat en aquest projecte: Pachito Lounge, Restaurant Manolo, Restaurant El Complet, Pizzeria Il Fornaretto, Instagràfic, Restaurant l’Onada, Pizza Nova, El Negrito i la Negrita i Jestel Moto Tarragona.

Un cop acabades les festes de Santa Tecla volem realitzar dues exposicions de fotografies per a cadascun dels concursos fotogràfics que hem preparat, i fer l’entrega de premis al mateix local. Si tens un bar, cafeteria, bar de copes, una botiga de fotografia, una copisteria…i t’interessa la proposta, posat en contacte amb nosaltres.

Si t’agrada la idea que t’expliquem i ets conscient de la repercussió que pot tenir aquest patrocini per a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic: recandpicproducciones@gmail.com.

RecandPic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s