CONCURS INSTAGRAM ‘barriletsxtgn’

En motiu de les Festes de Santa Tecla, tindrà lloc la primera edició del Concurs fotogràfic Instagram ‘barriletsxtgn’ , un dels concursos que, juntament amb altres, servirà per recollir fotografies que formaran part del primer número de la revista digital ‘Labaixada 2.0, creada íntegrament pels usuaris de les nostres xarxes socials. Els barrilets de Santa Tecla són elements indispensables de ‘La Baixada de l’Àliga’ i per aquest motiu convoquem un concurs relacionat amb la beguda de les festes.


COM PARTICIPAR-HI?

Els participants  hauran de pujar les fotografies  al seu compte d’Instagram i les hauran d’etiquetar amb el hashtag #barriletsxtgn.
Les fotografies poden estar fetes amb mòbils, càmeres digitals… i poden haver estat retocades amb programes i/o aplicacions d’edició.
Es podran presentar totes les fotografies que es vulgui, mentre estiguin etiquetades correctament i estiguin relacionades amb el tema proposat.

Tema
A les fotografies han de sortir els barrilets de les festes de Santa Tecla (poden ser d’aquest any o d’anteriors) i han d’haver estat realitzades durant les festes de Santa Tecla 2012.

Premis

 • 1r PREMI: Cata de gintònics a domicili per a sis persones i una ampolla de Ginebra de regal + àlbum Instagràfic.
 • 2n PREMI: Menú per a dues persones al Pachito Lounge (C/August 52) + àlbum Instagràfic.
 • PREMI POPULAR (a la fotografia que tingui més ‘m’agrada’). Dos còctels al Pachito Lounge + àlbum instagràfic.
 • PREMI ÀLBUM INSTAGRÀFIC: els autors/es de la  2ª,3ª i 4ª fotografia amb més ‘m’agrada’ seran obsequiats amb un àlbum Instagràfic.

Els premis s’entregaran al Pachito Lounge un dia encara per concretar.

Durada
La convocatòria serà vàlida per a fotografies enviades des del 17 de setembre i fins al 24 de setembre, ambdós inclosos.

Guanyadors
El veredicte del concurs es publicarà a les xarxes socials i al nostre bloc: labaixadadospuntzero.wordpress.com. El jurat valorarà tant l’aspecte artístic com l’originalitat i/o la creativitat de les fotografies. El jurat està encara per determinar.

Bases

 1. Només podran participar-hi els majors d’edat (18 anys)
 2. Has de ser seguidor/a de @labaixada a Instagram.
 3. Les imatges presentades al concurs han de tenir un comentari explicatiu i/o creatiu i el seu autor ha de quedar identificat.
 4. Els participants han de ser els autors materials de la fotografia concursant, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
 5. Les imatges presentades respectaran les condicions legals que estableix Instagram: http://instagram.com/legal/terms/
 6. L’organització es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades al concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les per a la seva publicació.
 7. Totes les imatges podran ser utilitzades per la revista de ‘Labaixada 2.0’ que es realitzarà posteriorment. A més, també podran ser utilitzades en  exposicions relacionades al projecte.
 8. L’organització es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica,premis i bases, sempre que les mateixes estiguin justificades o no perjudiquin als participants, i es comuniquin a aquests degudament.
 9. Donat el cas que el jurat del concurs consideri oportú donar-li el 1r o 2n premi a la fotografia amb més ‘m’agrada’, el Premi Popular el guanyaria el 2n classificat amb més ‘m’agrada’.
 10. La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases.
Anuncis

One thought on “CONCURS INSTAGRAM ‘barriletsxtgn’

 1. Retroenllaç: CONCURSOS ‘LABAIXADA 2.0′ | labaixadadospuntzero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s