Concurs fotogràfic #labaixadatgn

En motiu de les Festes de Santa Tecla, tindrà lloc la primera edició del Concurs fotogràfic #labaixadatgn, un dels concursos que, juntament amb altres, servirà per a  recollir fotografies de la Baixada de l’Àliga, un dels actes més populars i multitudinaris de les festes de Santa Tecla. Les fotografies participants  formaran part del primer número de la revista digital ‘Labaixada 2.0’, creada íntegrament pels usuaris de les nostres xarxes socials.

COM PARTICIPAR-HI?

Els participants tindran diverses opcions:

1.   Pujar les fotografies al seu compte d’Instagram i etiquetar-les amb el hashtag #labaixadatgn.

2.   Pujar les fotografies al seu compte de Twitter i etiquetar-les amb el hashtag #labaixadatgn.

3.   Enviar les teves fotografies a recandpicproducciones@gmail.com, que posteriorment es pujaran a l’àlbum ‘Labaixada 2.0’ a la pàgina: https://www.facebook.com/LaBaixada

Les fotografies poden estar fetes amb mòbils, càmeres digitals…i poden haver estat retocades amb programes i/o aplicacions d’edició.

Es podran presentar totes les fotografies que es vulgui, mentre estiguin etiquetades correctament i estiguin relacionades amb el tema proposat.

Totes les imatges les recopil·larem al àlbum ‘Labaixada 2.0’ del Facebook.

Tema
Les fotografies han d’estar relacionades amb ‘La Baixada de l’Àliga’ o ‘La Baixadeta’. Poden ser imatges prèvies als actes o dels mateixos:o assajos, preparatius dels elements que partiparan a la Baixada de l’Àliga (tant oficials com no oficials)…

Premis 

 • 1r PREMI: menú per a dues persones durant les III Jornades del Romesco de Tarragona 2012 (dinar o sopar) al Restaurant Manolo (Carrer de Gravina, 61 ) i una Jaqueta de gamma alta de la Marca 4C Fort City amb proteccions Kenox Flexiform, cortesia de Jestel Moto (Carrer Jaume I nº37 Bajos).
 • 2n PREMI: Sopar per a dues persones al Pizza Nova + Ampolla de Chartreuse Groc (Carrer Sant Domènec, 18).
 • PREMI POPULAR FACEBOOK (a la foto que obtingui més “m’agrada” a l’àlbum del  Facebook ‘Labaixada 2.0’): dinar per a dues persones al Restaurant el Complet (C/Major 36).

Durada
La convocatòria serà vàlida per a fotografies enviades des del 17 de setembre i fins al 24 de setembre, ambdós inclosos.

Els guanyadors
El veredicte del concurs es publicarà a les xarxes socials i al nostre bloc: labaixadadospuntzero.wordpress.com. El jurat valorarà tant l’aspecte artístic com l’originalitat i/o la creativitat de les fotografies. El jurat està encara per determinar.

Bases

 1. Només podran participar-hi els majors d’edat (18 anys)
 2. Les imatges presentades al concurs han de tenir un comentari explicatiu i/o creatiu i el seu autor ha de quedar identificat.
 3. Has de ser fan o seguidor/a de ‘Labaixada 2.0’  a Facebook, Twitter o Instagram.
 4. Els participants han de ser els autors materials de la fotografia concursant, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
 5. Les imatges presentades respectaran les condicions legals que estableix Instagram: http://instagram.com/legal/terms/
 6. L’organització es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades al concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les per a la seva publicació.
 7. L’organització es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica,premis i bases, sempre que les mateixes estiguin justificades o no perjudiquin als participants, i es comuniquin a aquests degudament.
 8. L’organització es reserva el dret  de deixar fora de concurs a qualsevol fotografia amb contingut ofensiu, obsce  i/o violent. Totes aquelles fotografies que atemptin contra la dignitat i/o puguin ferir sensibilitats quedaran automàticament desqualificades i fora de concurs.
 9. Totes les imatges podran ser utilitzades per la revista de ‘Labaixada 2.0’ que es realitzarà posteriorment. A més, també podran ser utilitzades en exposicions relacionades amb el projecte.
 10. La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases.
Anuncis

One thought on “Concurs fotogràfic #labaixadatgn

 1. Retroenllaç: CONCURSOS ‘LABAIXADA 2.0′ | labaixadadospuntzero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s